Семинар: „Web development using WordPress“

Удружење студената технике Европе – BESTBeograd и ове године организује бесплатан међународни стручни академски семинар у периоду од 6. до 14. августа у Београду. Семинар под називом „Web development using WordPress“ ће приближити студентима актуелне теме из области информационих технологија. Због великог броја заинтересованих, пријаве су продужене до 28. јуна. Пријаве можете послати путем www.BEST.rs/sc15.

Током семинара, студенти београдских универзитета имаће прилику да прошире досадашња знања из области PHP програмског језика и упознају се са Symfony2 радним окружењем, тренутно једним од водећих окружења за PHP.

BEST (engl. Board of European Students of Technology) јесте међународна, студентска, непрофитна, аполитична невладина организација која студентима техничко-технолошких и природно-математичких факултета пружа комплементарно образовање, развој својих потенцијала и подршку у започињању каријере у струци. Ова организација за својих 25 година постојања успешно повезује студенте, компаније и универзитете унапређујући и продубљујући студентске капацитете и потенцијале. Из године у годину, Удружење обрађује различите инжењерске теме, чиме успева да повеже домаће и стране студенте, истакне значај културних разлика и обогати неформална знања младих инжењера.

Пројекат су подржали Devana Technologies, Рачунарски факултет, Математички факултет, Електротехнички факултет, Машински факултет и Саобраћајни факултет, као и Град Београд.

За више информација о семинару посетите интернет презентацију www.BEST.rs/sc15.

3719-seminar-xa-web-development-using-wordpress-xa