AWSome Day

AWSome Day ће се по први пут одржати у Београду 11. априла у Crowne Plaza хотелу на Новом Београду. Организатори догађаја су Amazon Web Services и локални AWS партнери Devana Теchnologies и CLOUDWEBOPS.

AWSome Day SEE је догађај на којем ће Amazon Web Services (AWS) представити своју cloud технологију регионалном тржишту, спрској публици. Ово је први пут да Amazon Web Services организује овакав догађај у региону југоисточне Европе. AWSome Day SEE ће бити фокусиран на AWS услуге, партнерске програме, програм сертификације и на представљање свих техничких могућности које овај сервис нуди. Предавачи ће бити експерти из самог AWS-а, тако да ћете имати прилику да чујете најсвежије и најактуелније информације директно од произвођача.

announcement

AWSome Day SEE је конципиран тако да има два паралелна тока:

●    Бизнис курс, где ће бити речи о томе како можете да унапредите своје пословање користећи Cloud Computing и услуге AWS-а. Добићете информације како можете да постанете AWS партнер и како да се укључите у AWS партнерску мрежу. Овај курс је отворен за све пословне људе који желе да се упознају са AWS услугама.
●    Технички курс, на ком ће се говорити о конкретним процесима везаним за складиштење, чување и сигурност података смештених на AWS-у и уопште о раду са AWS архитектуром. Овај курс ће помоћи инжењерима и програмерима да се боље упознају са техничком страном овог сервиса.

На самом догађају ћете имати прилику да чујете и студију случаја имплементације ManageWP Orion решења базираног на AWS платформи. Manage WP, домаћи производ компаније Devana Technologies, је менаџмент конзола за једноставно и брзо управљање WordPress сајтовима. Devana Technologies је уз подршку CLOUDWEBOPS, прве регионалне AWS партнерске компаније, пре неколико дана постала и AWS технолошки партнер.

Пријаве су отворене, па позивамо све заинтересоване пословне људе, програмере, DevOps стручњаке и све који желе да сазнају више о AWS-у да дођу 11. априла у Crowne Plaza хотел на Новом Београду. Своју регистрацију можете да обавите на овом линку.

Више детаља о самом AWSome Day SEE можете пронаћи на званичном AWS сајту, где су објављени сви детаљи и агенда догађаја.

4026-xa-awsome-day-xa