Пракса за студенте – Nordeus

Компанија Nordeus одржала је предавање на РАФ-у и позвала наше студенте да се пријаве за њихов програм тромесечне плаћене праксе за младе таленте из области Data Science. Рок за пријаве је 6. март. Пракса је пажљиво осмишљена као комбинација индивидуалног менторства и самосталног рада на реалним пројектима у оквиру Data Science тима.

Циљ је да, у планираном периоду, студенти стекну што више знања и искуства, пробају најновије алате и технологије из индустрије и упознају се са значајем Data Science-а у процесу прављења игара. Поред тога, полазници ће добити прилику да раде на игри Top Eleven која има више од 130 милиона корисника широм света, али и на новим играма.

nordeus 2

„Желимо да поделимо своје време и знање са вредним и талентованим људима у Србији како бисмо им помогли да стекну практично искуство и прошире видике. Сви чланови нашег Data Science тима студирали су на домаћим факултетима и својом стручношћу и иновативношћу доприносе да Nordeus буде на челу индустрије“, каже Милена Дулановић, менаџер људских ресурса.

Након периода селекције који ће трајати од 7. до 18. марта, најбољи кандидати ће своју тромесечну праксу почети од 21. марта. Студентима ван Београда, Nordeus обезбеђује смештај током трајања праксе. „Уколико студенти на завршним годинама или мастер студијама електротехнике, софтверског инжењерства, математике или неке сличне техничке области, имају основно знање из програмирања, страст према подацима и видео играма, позивамо их да се придруже нашем тиму и искусе како изгледа применити своје знање глобално и утицати на игру у којој уживају милиони људи широм света“, каже Игор Анђелковић који је на челу Data Science тима.

Сви детаљи о условима конкурса могу се пронаћи на: http://www.nordeus.com/news.htm

Пријаве за праксу се могу послати најкасније до 6. марта на: http://norde.us/internship

За све додатне информације: internship @ nordeus.com

3957-praksa-za-studente-nordeus