Посета колега из Румуније

У периоду од 25. до 30. марта на Рачунарском факултету су у радној посети биле колеге са Факултета инжењерских наука универзитета Бабеш-Бољај у Решици декан проф. др Гилберт Рајнер-Гилих и проф. Кристијан Туфиш.

Радна посета обухватила је упознавање колега, упознавање гостију са капацитетима Факултета, радне састанке са Петром Првуловићем на тему заједничког научно-истраживачког рада, гостујуће предавање код проф. Ђорђа Бабића на ком су се студенти РАФ-а упознали су се о начинима примене метода дигиталне обраде сигнала у детекцији оштећења механичких структура, а одржан је и радни састанак са наставницима и асистентима РАФ-а где су гости упознали особље РАФ-а са својим научно-истраживачким радом и заједно поставили оквире даље сарадње.

Финансирано средствима Европске уније. Изражена становишта представљају искључиво становишта аутора и не одражавају нужно ставове Европске уније или Фондације Темпус. Ни под којим условима се Европска унија ни давалац наменских бесповратних средстава не могу сматрати одговорнима за њихову садржину.