Септембарски уписни рок – школска 2024/25.

За упис на академски студијски програм Рачунарско инжењерство полажу се пријемни испити из математике и информатике, а за упис на струковни студијски програм Информационе технологије полаже се пријемни испит из информатике.

За упис на академски студијски програм Мултимедијални дизајн полаже се пријемни испити из провере способности цртања, провере способности дизајнирања и провере способности опажања и закључивања.

Пријемни испити за упис на Рачунарско инжењерство и Информационе технологије:

  • Пријемни испит из математике: 3.9. у 10ч
  • Пријемни испит из информатике: 4.9. у 10ч

Пријемни испити за упис на Мултимедијални дизајн:

  • Провера способности цртања: 3.9. у 10ч
  • Провера способности дизајнирања: 4.9. од 10h до 13ч
  • Провера способности опажања и закључивања: 4.9. од 14ч до 15ч

Упис кандидата који су положили пријемни испит је 5.9.2024.

Пријемни испит се састоји од изабраних задатака из Збирке задатака из математике и онлајн материјала за припрему пријемног испита из информатике

Цена Збирке задатака из математике је 1.000 динара, а надокнада за коришћење онлајн материјала за припрему пријемног испита из информатике је 5.000 динара.

  • Цена полагања пријемног испита износи 4.000 динара за Рачунарско инжењерство, 2.000 динара за Информационе технологије, а 8.000 динара за Мултимедијални дизајн.

Пријављивање за пријемни испит може се обавити онлајн, телефоном или лично у секретаријату факултета.

За додатне информације о студијским програмима, пријемном испиту и упису на Рачунарски факултет можете контактирати секретаријат факултета на телефон: 011 26 27 613, имејл: sekretarijat@raf.edu.rs или доћи лично у Кнез Михаилову 6, VI спрат.