Дипломирала Јована Миловановић-Поповић

Студенткиња Јована Миловановић-Поповић одбранила је свој дипломски рад на тему "ERP у малим и средњим предузећима" пред ментором др Снежаном Поповић и др Мирољубом Захоријанским, чланом комисије.

Одбрана мастер рада - Дуња Мајсторовић

Студенткиња Дуња Мајсторовић је у среду 28.12. одбранила свој мастер рад на тему "Симулација и анализа механизама у оквиру БГП протокола" пред ментором др Мирјаном Радивојевић и др Ђорђем Бабићем, чланом комисије.

Дипломирао Часлав Павловић

Студент Часлав Павловић дипломирао је на РАФ-у на тему "Повећање употребљивости корисничког интерфејса на примеру апликације за форумске поруке" пред ментором др Душаном Вујошевићем и др Снежаном Поповић, чланом комисије.
 
"Без обзира на нађене проблеме алат је имао веома позитиван ефекат како на брзину рада тако и на квалитет његових резултата. Ово су показали резултати мерења времена, број грешака али и коментари учесника. У комбинацији са чињеницом да је велика већина њих изјавила да би алат користили и препоручили другима, ово говори да апликацију има сврхе даље развијати и унапређивати. Резултати упитника о активности на интернетским форумима ово потврђују." - закључио је Часлав.

Одбрана дипломског рада - Часлав Павловић

У понедељак 26. децембра у 17 часова одржаће се одбрана дипломског рада студента Часлава Павловића на тему "Повећање употребљивости корисничког интерфејса на примеру апликације за форумске поруке". Одбрана је јавна и одржаће се у учионици РАФ 7.

Дипломирао Александар Динић

Студент Александар Динић дипломирао је на РАФ-у на тему "Отворена каталогизација колекција као сервис - пример употребе моделом вођеног развоја софтвера" пред ментором др Бранком Перишићем и др Бојаном Димић Сурла, чланом комисије.
 
"У оквиру овог рада анализирали смо проблем каталогизације који се протеже још од Александријске библиотеке. Иако се временом појавило мноштво решења она су или скупа и захтевају ангажовање професионалаца или, због потцењивања комплексности проблема, пуна недостатака. Због тога смо у овом раду креирали Андроид апликацију која решава овај проблем. Поред основних функционалности које свака каталогизација захтева, овај рад даје и нову ноту овом проблему." - закључио је Александар.

Одбрана дипломског рада - Александар Динић

У петак 23. децембра у 9 часова одржаће се одбрана дипломског рада студента Александра Динића на тему "Отворена каталогизација колекција као сервис - пример употребе моделом вођеног развоја софтвера". Одбрана је јавна и одржаће се у учионици РАФ 5.