Дешавања на РАФ-у – Raf Challenge и RAF IT Days

Ако волите да се такмичите или имате жељу да се информишете о најновијим трендовима у IТ-у, припремили смо за вас IТ такмичење RAF Challenge и IТ Семинар RAF IT Days. Циљеви такмичења и семинара су промовисање едукације, образовања и стручног усавршавања младих људи, презентовање интелектуалних потенцијала учесника и остваривање сарадње са институцијама, компанијама и појединцима.

Ако знате да направите игрицу, анимацију, програм, презентацију или видео фајл, желите да проверите своја IT знања и вештине, волите да се такмичите и видите себе у овој области, прихватите изазов и пријавите се на такмичење RAF Challenge 2017! Такмичење организују Рачунарски факултет у Београду и Друштво математичара Србије, већ девету годину, а намењено је ученицима средњих школа и гимназија у Србији.

Почело је тестирање за средњошколски семинар RAF IT Days 2017 и трајаће до средине марта 2017. године. Одабир учесника семинара ће се вршити тестирањем, тј. сви кандидати раде тест, а најуспешнији добијају позив да присуствују семинару. Организатори ће се потрудити да свима који немају смештај у Београду обезбеде исти. Циљ семинара је да младима што више приближимо информационе технологије и њихов напредак и примену у привреди. Ово је јединствена прилика да се ученици упознају са начином рада у IT индустрији и добију корисне информације и савете од искусних професионалаца. Компаније се радо одазивају позиву за дружење са средњошколцима, а то су до сада учиниле: Microsoft канцеларија у Србији и Microsoft Development Center Serbia, Adobe, Google, Oracle, Asseco, Devana Technologies, PS Tech, Telenor, Nordeus, CET, Infostud и многе друге.

4215-desavanja-na-raf-u-xa-raf-challenge-xa-i-xa-raf-it-days-xa