Deset kompanija koje menjaju korišćenje bežičnog interneta

Bežični internet se pojavio pre osamnaest godina i promenio pristup informacijama. Omogućio je brz tehnološki napredak i stvorio desetine različitih mogućnosti za razvoj. Međutim, uglavnom sa prednostima dolazi odgovornost i mnogobrojne opasnosti. Nepostojanje internet veze, propusti u njenoj bezbednosti i dečje korišćenje interneta bez roditeljskog nadzora može dovesti do finansijskog gubitka, krađe identiteta i propusta u vaspitavanju. Danas, deset inovativnih kompanija menjanju upotrebu bežičnog interneta.

Google Wi-Fi

Još jedan predivni izum koji nam dolazi iz kompanije Google. Kompanija je poznata po inovacijama koje iskustvo korisnika podižu na najviši nivo, a pri tome su svi proizvodi sasvim jednostavni i laki za upotrebu. Takav je i bežični internet koji obezbeđuje brz i jak signal čak i u najprostranijim domovima.

Anyfi

Kreatori ove bežične mreže usredsredili su se na najkomplikovanije slučajeve – ako koristite ovaj sistem biće vam potrebno mnogo manje pristupnih tačaka da biste obuhvatili veće oblasti. Čak i kad imate mnogo gostiju, bežični internet će funkcionisati nesmanjenom brzinom.

CUJO

Glavni cilj kompanije CUJO je da osigura bezbednost korisnicima bežičnog interneta. Kompanija se povezuje na vašu mrežu i obezbeđuje sve vaše uređaje, od pametnog televizora preko prenosnog računara do mobilnog telefona.

Plume

Plume označava grupu pametnih i predivno dizajniranih uređaja koji utvrđuju i shvataju gde je i kad bežični internet najslabiji i brzo rešavaju problem. Kompanija Plume je napravila prvi bežični internet na svetu koji sam sebe optimizuje.

Eero

Kompanija je kreirala sistem bežičnog interneta Eero koji se zasniva na podacima prikupljenim iz nekoliko hiljada domova. Tako su bili sigurni da su stvorili proizvod koji potpuno odgovara većini domaćinstava. Nova verzija interneta Eero je dva puta jača od prethodne, ima posebnu aplikaciju i može se direktno uključiti u utičnicu na zidu.

Luma

Pošto je kompanija odlučila da napadne tri glavna problema, napravila je Lumu. Sistem nudi tri rešenja za te probleme koji se javljaju pri korišćenju bežičnog interneta: roditeljski nadzor nad decom dok koriste internet, kućni bežični internet da bi kreirali pametnu mrežu i sajber bezbednost protiv napada hakera.

Velop

Kreatori Velop-a usredsredili su se na nekoliko važnih stavki dok su stvarali ovaj proizvod, a najvažnija je jednostavna upotreba. Ceo sistem bežičnog interneta mogao bi se opisati jednom rečju, a to je „sloboda“. Inače, može da „pokrije“ i najveće građevine kvalitetnim bežičnim internetom.

Orbi

Orbi je moderan i inovativan Tri-Band sistem bežičnog interneta koji vam uvek omogućava najbržu moguću internet vezu. Kompanija raspolaže i posebnim priručnikom koji vam olakšava izbor najboljeg Orbi sistema.

AmpliFi

AmpliFi predstavlja mrežastu strukturu bežičnog interneta neverovatne brzine, stepena pokrivanja i dizajna. Povezuje se na aplikaciju AmpliFi na vašem mobilnom telefonu preko Bluetooth-a. Tačke mrežaste strukture se mogu jednostavno povezati na svaku utičnicu u zgradi.

Securifi

Glavno interesovanje ove kompanije je bezbednost, dakle, uz Securifi vaš bežični internet i pretraživanje biće sigurni i bezbedni. Nedavno, kompanija je predstavila novi model bežičnog interneta koji se naziva Almond 3 Smart Home.

4464-deset-kompanija-koje-menjaju-koriscenje-bezicnog-interneta