Kada PC zastari, kako ćete da radite ovo, i ovo, i ovo?

Mudraci viču da je PC mrtav, ali istina je mnogo prostija: Računari su postali artikli za domaćinstvo koji se zamenjuju tek kada se pokvare, kao šporet или frižider. 

Prošle nedelje, industrija PC-ja je potresla vest da je prodaja računara u prvom kvartalu opala čak za 14 procenata u odnosu na prošlu godinu. Analitičari navode niz činilaca, ali većinom krive sve veći interes potrošača za tablete i druge mobilne uređaje.

Ali na većini tableta nije moguće igrati prave igrice sa intenzivnom 3D grafikom, priključiti više monitora, koristite multitasking sa 20 otvorenih prozora, priključiti obilje periferijskih uređaja, koristiti Photoshop, Final Cut, Pro Tools , i druge prave komplete za kreiranje sadržaja, pisati romane, raditi na velikim ružnim radnim listovima, čuvati nečuvenu količinu gigabajta podataka, nadograđivati i popravljati svoj hardver, ne brinuti o razbijenim ekranima i zgaženom hardveru, osnivati komandni centar društvenog medija, potpuno se otkačiti od svih konekcija i posvetiti se Zenu.

2123-kada-pc-zastari-kako-cete-da-radite-ovo-i-ovo-i-ovo