Koristite TouchScreen i imate probleme sa kucanjem…

Možete da koristite tastaturu sa kojom je vaš telefon ili tablet isporučen, ili možete da koristite Googleovu vlastitu Android tastaturu, koja se pojavila prošle nedelje kao samostalna aplikacija (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.inputmethod.latin).

Ali, između te dve, postoji još mnogo drugih mogućnosti… 

SwiftKey Keyboard  

Odlično predviđanje sledeće reči, dobro podnosi neuredno kucanje. Za tablet, SwiftKey može da koristi standardnu tastaturu ili – kada je u horizontalnoj orijentaciji — podeljenu tastaturu koja omogućava kucanje palčevima dok držite uređaj sa obe ruke.

TouchPal Keyboard

Opcija kondenzovanog „T12“ režima tastature sa više slova na istom tasteru – slično telefonskoj tastaturi. TouchPal nudi i vezu na Twitter ; kad se ona konfiguriše, dobija se ikona u gornjem redu za direktno slanje na Twitter . Najbolje od svega: besplatna je.

Swype Keyboard

Impresivna preciznost, odličan interfejs i predviđanje sledeće reči. Postoji sistem za unos rukopisom. Na tabletima, ima standardnu tastaturu, podeljenu tastaturu, ili malu tastaturu koja može da se premešta sa jedne na drugu stranu ekrana. Vlastito prepoznavanje glasovnog diktata nije najbolje.

Thumb Keyboard

Izuzetne mogućnosti prilagođavanja. Radi kao standardna tastatura ili na tabletu, u podeljenom formatu za kucanje palčevima.

A.I.type Keyboard Plus

Na uređajima sa velikim ekranom, tastatura može da se podeli na nezavisne polovine, kojima se nezavisno menjaju dimenzije i položaj. Postoje i besplatne verzije; ali one posle 14 dana gube osnovno predviđanje i ispravljanje reči.

Izvor: IT WORLD

2260-koristite-touchscreen-i-imate-probleme-sa-kucanjem