Međunarodna ACM konferencija u Beogradu – poziv za studente i profesore

Profesionalna mreža Association for Computing Machinery organizuje međunarodnu konferenciju WomenCourage koja se dešava svake godine u drugom evropskom gradu.
WomEncourage se dešava 3-5. oktobra u Beogradu, u hotelu Metropol i okupiće oko 200 učesnica i učesnika iz celog sveta ali i lokalne posetioce. 
Program se sastoji od predavanja, radionica, hackathona i career fair-a na kom će učestvovati Google, Bloomberg, Oracle academy, Facebook kao i ostale kompanije koje su podržale ovaj događaj.
Verujemo da bi studentima ali i profesorima bilo dragoceno učešće na ovakvom događaju, stoga smo spremili posebnu cenu karte koja je mnogostruko manja od regularne, budući da želimo da omogućimo i lokalnoj publici učešće na WomENcourage-u. 
Cena karte za studente iznosi 15 evra za sva tri dana, dok je za profesore 25 evra. Svi zaintersovani karte mogu kupiti ovde https://womencourage.acm.org/2018/index.php/registration/ izborom stavke Local student odnosno Local professional.
Trenutno je otvoren i poziv za volontere, koji će zauzvrat imati priliku da besplatno prisustvuju programima konferencije, upoznanju kolege i predavače iz celog sveta, ali i susretnu se sa predstavnicima vodećih tehnoloških kompanija. Oni koji su zainteresovani za ovaj vid angažmana mogu pisati na info[@]spacevent.org. 
Više informacija o događaju možete videti ovde .

5013-medunarodna-xa-acm-xa-konferencija-u-beogradu-poziv-za-studente-i-profesore