Sa CEU na ti: Vebinar o procesu prijava na master i doktorske studije

Tim Beogradske otvorene škole u okviru oblasti programa Akademsko savetovanje će u sredu, 15. januara organizovati webinar pod naslovom ,,CEU Webinar: Boost Up Your Application“ za sve studente koji su zainteresovani da svoje studije nastave na Centralnoevropskom univerzitetu. Povod za ovaj događaj je konkurs za osnovne, master i doktorske studije koji je otvoren do 30. januara. 
Na e-sastanku sa predstavnicima CEU Student Recruitment Office-a, zainteresovani studenti će moći iz prve ruke da saznaju sve informacije o konkursnom procesu i uslovima života i rada u prestonici Austrije. Takođe, CEU tim će podeliti i savete kako da budući studenti učine svoju aplikaciju boljom i time povećaju svoju šansu za dobijanjem stipendije, ali i razrešiti i nedoumice u vezi sa prijavom, načinom i dinamikom rada na ovom univerzitetu, prilikama koje se otvaraju studentima tokom studiranja i uslovima koji se moraju ispuniti kako bi se studije uspešno privele kraju.
Kroz razgovor sa predstavnicima Centralnoevropskog univerziteta, zainteresovani će moći  da čuju i najnovije informacije o studijama koje će se od ove školske godine realizovati u Beču. Vebinar će se održati 15. januara u prostorijama Beogradske otvorene škole u formi dve sesije posvećene:
Osnovnim studijama od 15 do 16 časova,
Master i doktorskim studijama od 16 do 17 časova.
Ovakav vid informisanja pokazao se kao veoma koristan jer su predstavnici CEU-a u mogućnosti da studentima daju tačne i precizne informacije koje su potkrepljene novim podacima o radu na univerzitetu. 

5603-sa-xa-ceu-xa-na-ti-vebinar-o-procesu-prijava-na-master-i-doktorske-studije