Unapredi svoje data science veštine i obezbedi besplatnu kartu za Data Science Conference!

Data Science Conference 5.0 je najveća konferencija o nauci o podacima u centralnoj i jugoistočnoj Evropi. Ove godine Konferencija će se održati u Hotelu Hyatt Regency Belgrade 19. i 20. novembra.  
U saradnji sa partnerima Konferencije organizujemo radionice, koje su prvenstveno namenjene studentima. Cilj radionica je da se studenti upoznaju sa potencijalnim poslodavcima kao i da približe alate koji se koriste u struci. Pored toga, svi učesnici radionice će dobiti besplatnu kartu za Konferenciji. Radionice su namenjene i početnicima u Data Science-u, kao i IT profesionalcima koji bi želeli da uplove u Data Science vode.
Ove godine organizujemo tri radionice, i to:
NIS Workshop – Lithology classification using Machine Learning
Enetel Solution Workshop – Computer Vision 101
Air Serbia Workshop – Income optimization in the revenue management sector of the aviation industry
Radionice se održavaju 18. novembra, uoči konferencije u prostorijama ICT Hub-a. Prijave će biti otvorene do 28. oktobra, nakon čega će se vršiti proces selekcije. Tačan spisak učesnika biće poznat najkasnije do 4. novembra.
Iskoristi šansu da unaprediš svoje znanje i veštine, ostvariš kontakt sa kompanijama, i naravno, uživaš u programu konferencije. Prijave za radionice se nalaze na sledećem link-u:  https://www.datasciconference.com/workshops/ 
Na Data Science konferenciji, tokom dva dana očekujemo 1500 učesnika koji će imati priliku da slušaju čak 66 govornika i 12 data diskusija. Takođe, pred konferenciju (16-18. novembar) će se održati 70 tehničkih tutorijala, dok je svakom učesniku Konferencije garantovan najmanje jedan besplatni tutorijal. 
Menjajmo svet kroz podatke!
Workshop_fb-01.jpg

5506-unapredi-svoje-data-science-vestine-i-obezbedi-besplatnu-kartu-za-xa-data-science-conference-xa