RAF IT Days

RAFitdays2017

RAF IT days је бесплатан четвородневни семинар намењен ученицима средњих школа, који организује Рачунарски факултет из Београда уз подршку Канцеларије за младе града Београда. Семинар је намењен средњошколцима чије интересовање превазилази оквире наставних планова и програма, а циљеви су едукација, промовисање образовања и стручно усавршавање младих људи, као и препознавање интелектуалних потенцијала учесника семинара.

У протеклих осам година (колико РАФ организује семинар чији је првобитни назив био IT Open days) преко 50 домаћих и страних компанија, као и државних институција, се представило младим учесницима семинара, међу којима су: Asseco SEE, Белит, IBM, Microsoft, OpenOffice, Oracle, Adobe, MIC, Cisco, Google, Друштво Информатичара Србије, Удружење е-Развој, Дигитална агенда, Привредна Комора Београда и др. (детаљније у одељку организатори). Око 300 средњошколаца је имало прилику да унапреди своја знања из области информационо комуникационих технологија. У савремено опремљеним кабинетима Рачунарског факултета предавачи на интересантан и иновативан начин преносе своја знања и искуства ученицима.

Реализацијом семинара RAF IT Days шири се позитивна порука усмерена ка јавном мњењу о квалитетном пројекту и младим људима који схватају да је образовање једини пут којим треба да корачају. Заједничко ангажовање државних институција, светски познатих компанија и организатора је од кључне важности за постизање претходно дефинисаних циљева.

"RAF IT Days 2018" биће одржан у априлу 2018. године на Рачунарском факултету (Кнез Михаилова 6/6, Београд).

Уколико имате додатна питања обратите нам се путем мејла: rafitdays (@) raf.edu.rs.


Досадашњи партнери семинара

devana gray

     GoDaddy

Stelladinotte institutMihailoPupin   

       

© 2010-2017 RAF IT Days  mail-flag-png-image-69223 Instagram twitter

Рачунарски факултет Рачунарски факултет 011-33-48-079