Одлагање семинара RAF IT Days 2020

Рачунарски факултет је донео одлуку о тренутном одлагању семинара RAF IT Days 2020, с ходно ванредном стању уведеном у Републици Србији.

У зависности од одлука Владе и других државних органа Р. Србије, бићете благовремено обавештени о новом термину семинара.

 

Компанија NetCast на овогодишњем семинару

netcastКомпанија NetCast ће и ове године бити учесник семинара. Радујемо се овој подршци и несумњамо у квалитет предавања које ћемо ускоро објавити у одељку: теме семинара. 

Компанија се бави одржавањем рачунарских мрежа, изнајмљивањем IT опреме, чувањем података, као и Cloud Computing-ом.

Информације о смештају - Раф ИТ Даyс 2020

Stelladinotte

Сви учесници семинара којима РАФ обезбеђује смештај биће смештени у хостелу Stella di notte - Дечанска 11, Београд. Хостел је удаљен 450м од факултета, где ће бити одржана сва предавања и радионице.

Учесници који ће бити смештени у хостелу, своје ствари ће оставити на факултету, а ми ћемо се потрудити да исте превеземо до хостела, а учеснике одведемо до хостела на крају првог дана (агенда ће бити доступна до 1. априла).

Списак учесника семинара биће објављен најкасније 23. марта 2020. године.

У току семинара биће служено пиће и сендвичи за све учеснике.

Опширније...

Датум одржавања IT Семинара RAF IT Days 2020

Овогодишњи семинар "RAF IT Days 2020" биће одржан у периоду од 3. априла до 6. априла 2020. године (петак, субота, недеља, понедељак). Пријаве за семинар трају до 20. марта, након чега ћемо објавити листу учесника семинара.

Датум семинара је изабран на основу планираних такмичења за средњошколце из информатике, математике и физике. Уколико дође до померања датум одржавања републичких такмичења из поменутих предмета доћиће и до померања датума одржавања семинара.

Листу потенцијалних учесника семинара можете погледати овде.

Теме семинара биће постепено објављиване овде.

За сва додатна питања стојимо Вам на располагању путем mail-a: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите ЈаваСцрипт да бисте је видели..

 

Почело објављивање потенцијалних учесника

Тестирање за "RAF IT Days 2020" увелико траје од 7. новембра 2019, а трајаће до 20. марта 2020. године. Семинар је намењен ученицима средњих школа, а одржаће се у просторијама Рачунарског факултета крајем марта или почетком априла, а тачан датум биће објављен до 31.12.2019. године. Одабир учесника семинара (око 50 средњошколаца) врши се "online" тестирањем. Рачунарски факултет ће се потрудити да свима који немају смештај у Београду обезбеде исти.

Опширније...

Пријаве за семинар су отворене

Тестирање средњошколаца за једанаести IT семинар - "RAF IT Days 2020" почело је 7. новембра и трајаће до 20. марта 2020. године. Сви кандидати су у обавези да одраде тест, а најуспешнији добијају позив да присуствују семинару. Организатори ће се потрудити да свима који немају смештај у Београду обезбеде исти. Семинар организује Рачунарски факултет са жељом да младима што више приближе информационе технологије, њихов напредак и примену у привреди.

Опширније...

© 2010-2020 RAF IT Days  mail-flag-png-image-69223 Instagram twitter