Завршене су пријаве за RAF IT Days 2019

Завршене су пријаве за овогодишњи ИТ семинар RAF IT Days 2019. На списку се налази 108 потенцијалних учесника семинара.

Коначан списак учесника биће доступан ускоро, а најкасније до 22.марта 2019. године. Учесници ће бити подељени у две категорије: Учесници са смештајем у Београду и Учесници којима РАФ обезбеђује смештај.

Молимо Вас да све информације пратите путем нашег сајта.  

MDCS подржава семинар - посета компанији

mdcsВелико нам је задовољство што ће MDCS (Microsoft Development Center Serbia), односно Microsoft развојни центар, и ове године подржати ИТ семинар RAF IT Days 2019. Компанија ће ове године пружити несвакидашње искуство учесницима семинара тако што ће организовати посету компанији. Млади средњошколци ће имати прилику да се упознају са радом једне од водећих светских ИТ компанија, да разговарају са програмерима и стекну нова искИТ искуства.

Информације о смештају - Хостел Хедонист

logohedonistСви учесници семинара којима РАФ обезбеђује смештај биће смештени у хостелу Хедонист - Симина 7, Стари град, Београд. Хостел је удаљен 750м од факултета, где ће бити одржана сва предавања и радионице.

Учесници који ће бити смештени у хостелу, своје ствари ће донети (оставити) на факултету, а на крају првог дана ћемо се заједно прошетати до смештајног објекта. 

У току семинара биће служено пиће и сендвичи за све учеснике. 

Линк са мапом како да дођете од факултета до хостела можете погледати овде.

Untitled

 

Опширније...

Датум одржавања IT Семинара RAF IT Days 2019

Овогодишњи семинар "RAF IT Days 2019" биће одржан у периоду од 29. марта до 1. априла 2019. године (петак, субота, недеља, понедељак). Пријаве за семинар трају до 20. марта 2019, након чега ћемо објавити листу учесника семинара.

 

Теме семинара биће постепено објављиване овде.

За сва додатна питања стојимо Вам на располагању путем mail-a: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите ЈаваСцрипт да бисте је видели..

 

Почело је тестирање за десети ИТ семинар - Raf IT Days 2019

Тестирање за десети ИТ семинар - RAF IT Days 2019, почело је 5. октобра 2018. године и трајаће до 20. марта 2019. године. Семинар је намењен ученицима средњих школа, а одржаће се у просторијама Рачунарског факултета у првој половини априла 2019. године (тачан датум биће објављен ускоро у зависности од датума државног такмичења из информатике). Одабир учесника семинара (50) вршиће се тестирањем, тј. сви кандидати раде тест, а најуспешнији добијају позив да присуствују семинару. Напомињемо да од ове године, семинару могу присуствовати највише 4 ученика из исте школе.

Организатори ће се потрудити да свима који немају смештај у Београду обезбеде исти.

Опширније...

Завршен RAF IT Days 2018

Завршен је овогодишњи ИТ семинар за средњошколце - RAF IT days 2018, који је окупио 55 средњошколаца из 35 градова. Полазници семинара имали су прилику да сазнају шта је то наука о падицама, како раде аутономна возила, како се примењује вештачка интелигенција у игрању игара, шта је то робот, како се развијају web сајтови, како постати ИТ стручњак, како се ИТ примењује у архитектури и још много тога из области информатике. Поред наставног кадра са Рачунарског факултета, на семинару су гостовали и представници компанија:NetCast, Likes&Cookies, Microsft,, Орион телекома, а учесници су имали прилику да посете компанију: GoDaddy. Током трајања семинара, учесници су обишли Народну скупштину Републике Србије и музеј Николе Тесле.

Фотографије са семинара погледајте у галерији.

© 2010-2019 RAF IT Days  mail-flag-png-image-69223 Instagram twitter

Рачунарски факултет Рачунарски факултет 011-33-48-079