Датум одржавања IT Семинара RAF IT Days 2019

Овогодишњи семинар "RAF IT Days 2019" биће одржан у периоду од 29. марта до 1. априла 2019. године (петак, субота, недеља, понедељак). Пријаве за семинар трају до 20. марта 2019, након чега ћемо објавити листу учесника семинара.

 

Теме семинара биће постепено објављиване овде.

За сва додатна питања стојимо Вам на располагању путем mail-a: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите ЈаваСцрипт да бисте је видели..

 

Почело је тестирање за десети ИТ семинар - Raf IT Days 2019

Тестирање за десети ИТ семинар - RAF IT Days 2019, почело је 5. октобра 2018. године и трајаће до 20. марта 2019. године. Семинар је намењен ученицима средњих школа, а одржаће се у просторијама Рачунарског факултета у првој половини априла 2019. године (тачан датум биће објављен ускоро у зависности од датума државног такмичења из информатике). Одабир учесника семинара (50) вршиће се тестирањем, тј. сви кандидати раде тест, а најуспешнији добијају позив да присуствују семинару. Напомињемо да од ове године, семинару могу присуствовати највише 4 ученика из исте школе.

Организатори ће се потрудити да свима који немају смештај у Београду обезбеде исти.

Опширније...

Завршен RAF IT Days 2018

Завршен је овогодишњи ИТ семинар за средњошколце - RAF IT days 2018, који је окупио 55 средњошколаца из 35 градова. Полазници семинара имали су прилику да сазнају шта је то наука о падицама, како раде аутономна возила, како се примењује вештачка интелигенција у игрању игара, шта је то робот, како се развијају web сајтови, како постати ИТ стручњак, како се ИТ примењује у архитектури и још много тога из области информатике. Поред наставног кадра са Рачунарског факултета, на семинару су гостовали и представници компанија:NetCast, Likes&Cookies, Microsft,, Орион телекома, а учесници су имали прилику да посете компанију: GoDaddy. Током трајања семинара, учесници су обишли Народну скупштину Републике Србије и музеј Николе Тесле.

Фотографије са семинара погледајте у галерији.

RAF IT Days на РТСу

ИТ семинар "RAF IT Days 2018" је промовисан и на јавном сервису Срвије - РТСу.  Промоција образовања младих је од кључне важности за наше друштво и из тог разлога се захваљујемо РТСу што је препознао, како значај, тако и сврху нашег ИТ семинара. Надамо се успешној сарадњи са РТС-ом и у будућности.

Почео је ИТ семинар Raf IT Days 2018 - #rafitdays

ИТ семинар "RAF IT Days 2018" почео је обраћањем менаџера факултета Игора Мијатовића. Најпре је презентован значај организовања ИТ семинара, а затим су учесници упознати са свим акредитованим смеровима Рачунарског факултета. Поред предавања која су данас на агенди, учесници ће имати прилику и да се упознају са радом у компанији GoDaddy, а имаће прилику и да посете Народну скупштину Републике Србије.

Поред спомене компаније GoDaddy, ове године семинар су подржале и компаније: MDCS (Microsoft Development Center Serbia), NetCast, Likes&Cookies, GamesCredits и Орион Телеком. Позивамо Вас да нас пратите путем Instagram-а.

АГЕНДА - RAF IT Days 2018

Објављена је агенда семинара. Сви учесници семинара су обавезни да додју на Рачунарски факултет у петак, 13. априла 2018. године, у 11.30h. Семинар траје до понедељка, 16. априла 2018. године, до 15h.
 
Учесници који су смештени у Хостелу (Смештај учесника ИТ семинара RAF IT Days 2018) треба да се појаве на факултету на почетку семинара, где ће оставити своје ствари, а на крају првог дана ћемо их одвести до смештаја.
 
Молимо све учеснике да нам одговоре на маил који им је послат.

© 2010-2019 RAF IT Days  mail-flag-png-image-69223 Instagram twitter

Рачунарски факултет Рачунарски факултет 011-33-48-079