Пријава - RAF IT Days 2018

Семинару могу присуствовати средњошколци са простора Републике Србије, Републике Српске (Босна и Херцеговина) и Црне Горе. Организатори ће се потрудити да учесницима семинара из унутрашњости обезбеде смештај у Београду.  

Одабир учесника семинара (50) ће се вршити тестирањем, тј. сви кандидати раде тест, а најуспешнији имају право да присуствују семинару. Сви заинтересовани имају прилику да преузму сва предавања са семинара (видео материјали, презентације...) који су доступни на официјелном сајту семинара након завршетка истог.

Тестирање за "RAF IT Days 2018" почиње 20. новембра 2017. и завршава се 1. априла 2018. године. Семинар се одржава у просторијама Рачунарског факултета у периоду од 13. до 16. априла 2018. године.

Листа пријављених/регистрованих ученика, који су успешно попунили тест биће повремено објављивана овде. На листи се налазе ученици који су завршили тестирање, а списак учесника ће бити објављен најкасније 7 дана пре семинара у одељку учесници семинара.

 

Тест за RAF IT Days 2018


Тест за RAF IT Days 2018 садржи велики број питања из разних информационо-комуникационих области. 

Кандидати морају да нам оставе своје основне податке како бисмо касније ступили у контакт са њима. Подаци које остављате биће коришћени искључиво за потребе семинара, приступ ће имати само организатори, а у друге сврхе се неће користити. 

Сви кандидати који који одраде тест сагласни су са објављивањем фотографија и видео материјала са семинара.

© 2010-2018 RAF IT Days  mail-flag-png-image-69223 Instagram twitter

Рачунарски факултет Рачунарски факултет 011-33-48-079