Почетак семинара

Продужене пријаве за IT семинар су завршене, чиме је све спремно за почетак RAF IT Days-а 2012. Организациони одбор је одлучио да на семинару учествује 40 средњошколаца, а не 30 како је претходно договорено. На сајту можете погледати коначне спискове позваних средњошколаца, као и коначну агенду семинара. Молимо све учеснике да поштују сатницу и тиме помогну организаторима да цео семинар прође на завидном нивоу.

Почетак семинара је предвиђен за петак, 6. април, у 10h у просторијама Рачунарског факултета у строгом центру Београда (Кнез Михаилова 6/VI – „Палата Албаније“). Сви учесници треба да дођу 15 минута раније како би се сместили и добили одговоре на сва питања. Прво предавање почиње у 11h. У току трајања семинара Рачунарски факултет сноси одговорност за учеснике семинара само док се они налазе у просторијама РАФ-а.

Учесници који немају смештај у Београду ће бити смештени у хостелу „Go2HostelBelgrade“, у непосредној близини факултета (Призренска 1). Потребно је да сви дођу на факултет у 10h, а у 17h ће их особа задужена за смештај учесника одвести и сместити у хостел. Задужена особа ће бити на располагању 24h учесницима смештеним у хостелу за сва питања која имају.

2500-poet-seminara