Међународна ACM конференција у Београду – позив за студенте и професоре

Професионална мрежа Association for Computing Machinery организује међународну конференцију WоменЦоураге која се дешава сваке године у другом европском граду.
WomEncourage се дешава 3-5. октобра у Београду, у хотелу Метропол и окупиће око 200 учесница и учесника из целог света али и локалне посетиоце. 
Програм се састоји од предавања, радионица, хацкатхона и career fair-a на ком ће учествовати Google, Bloomberg, Oracle academy, Facebook као и остале компаније које су подржале овај догађај.
Верујемо да би студентима али и професорима било драгоцено учешће на оваквом догађају, стога смо спремili посебну цену карте која је многоструко мања од регуларне, будући да желимо да омогућимо и локалној публици учешће на WомЕНцоураге-у. 
Цена карте за студенте износи 15 евра за сва три дана, док је за професоре 25 евра. Сви заинтерсовани карте могу купити овде https://wоменцоураге.ацм.орг/2018/индеx.пхп/регистратион/ избором ставке Лоцал студент односно Local professional.
Тренутно је отворен и позив за волонтере, који ће заузврат имати прилику да бесплатно присуствују програмима конференције, упознању колеге и предаваче из целог света, али и сусретну се са представницима водећих технолошких компанија. Они који су заинтересовани за овај вид ангажмана могу писати на info[@]spacevent.org. 
Више информација о догађају можете видети овде .

5013-medunarodna-xa-acm-xa-konferencija-u-beogradu-poziv-za-studente-i-profesore