Nordeus poziva na Game Design Bootcamp

unnamed.png
Nordeus Hub poziva studente na Game Design Booth Camp – onlajn program u trajanju od dve nedelje, sa ciljem da učesnicima prenese znanje o osnovama gejm dizajna.
Game Design Bootcamp je vodič za početnike koji prvenstveno žele da nauče i razumeju kako nastaju igre, kombinujući različite aspekte u kreiranju igara. Sastoji se iz četiri radionice, koje će biti održane ponedeljkom i četvrtkom u prve dve nedelje juna. Teme koje ćemo pokriti su: narativni dizajn, dizajn nivoa, gejm art i tehnički razvoj igre. Između dve radionice učesnici će imati kratke domaće zadatke koji će ih pripremati za sledeću oblast i za njihovu izdradu biće im na raspolaganju mentori za kratke konsultacije i podršku.
Na kraju bootcamp-a, biće izabrane dve igre koje će se dalje razvijati kroz program letnjih praksi koji organizuje Crater Training Centar sa ciljem da igra bude spremna za prikazivanje na izložbi “Razvoj X-zraka kod Srba od Tesle i Pupina do danas”  koja se održava u oktobru, u Muzeju nauke i tehnike u Beogradu.
Link ka prijavama možete pronaći OVDE. 

6347-nordeus-poziva-na-xa-game-design-bootcamp-xa