Prijave za učešće na Data Science Conference 3.0

Pozivaju se studenti 3. i 4. godine sa interesovanjima iz domena nauke o podacima (Data Science) da se prijave za učešće na Data Science konferenciji
Data Science Conference3.0 (skraćeno: DSC 3.0) održaće se 21. i 22. novembra u Belexpocentru i Holiday Inn-u u Beogradu. Tokom 2 dana Konferencije biće održana 36 predavanja u 3 paralelne trake, koje će biti podeljene u 12 različitih blokova. Kroz konkretne primene u različitim domenima kao što su biomedicina, gaming industrija, telekomunikacije, bankarstvo, menadžment, marketing i slično biće prikazane neke od najnovijih metoda u oblastima poput machine learning-a, artificial intelligence, blockchain, big data, predictive analytics, data monetization, optimization, data visualization, deep learning, data lake i mnogih drugih.
O konferenciji pogledajte detaljnije na http://www.datasciconference.com/ .
Više informacija o predavanjima i predavačima možete naći na sledećem linku: http://datasciconference.com/speakers.php . 
Prvih 5 studenata koji pošalju prijavu na mejl amartinovic[@]raf.rs , ostvariće pravo da besplatno prisustvuju Konferenciji. 

4633-prijave-za-ucesce-na-xa-data-science-conference-xa-3-0