Такмичење у програмирању „2019. Code. Hackathon. Female. Namics.”

Дигитална агенција Namics организује такмичење намењено свим женама заинтересованим за програмирање под називом „2019. Code. Hackathon. Female. Namics”.
За такмичење се могу пријавити студенткиње свих година заинтересоване за програмирање и софтверско инжењерство, независно од знања и програмерског искуства. Пријаве су бесплатне и трајаће до 1. октобра у поноћ, а за учешће је једино потребно понети сопствени laptop.
Такмичење ће бити одржано 14. децембра 2019. године у Namics-овој канцеларији у Београду (Булевар краља Aleksaндра 28, осми спрат). 
Најбоље такмичарке добијају праксу у дигиталној агенцији Namics и улазнице за једану од ИТ конференција.
Све информације о конкурсу и формулар за пријаву доступни су на: https://намицс.цом/ен/евент/фемале-цоде-хацкатхон-2019.
Софтверска агенција Namics се више од 20 година бави дигиталном трансформацијом пословања. Тренутно запошљава око 550 професионалаца у Сент Галену, Цириху, Франкфурту, Минхену, Хамбургу и Београду где има тимове за Java, .NET и Фронтенд програмске језике, Salesforce тимове, као и тимове за мобилна решења, дизајн и QА. У новембру 2018. године „Namicsˮ се спојио са „Merkle-ом”, светским лидером за дигитална решења заснована на подацима, омогућивши софтверским инжењерима да савладају нове уско-специфичне области.
Web_banner_visual.jpg

5570-takmicenje-u-programiranju-2019-xa-code-hackathon-female-namics-xa