Takmičenje u programiranju „2019. Code. Hackathon. Female. Namics.”

Digitalna agencija Namics organizuje takmičenje namenjeno svim ženama zainteresovanim za programiranje pod nazivom „2019. Code. Hackathon. Female. Namics”.
Za takmičenje se mogu prijaviti studentkinje svih godina zainteresovane za programiranje i softversko inženjerstvo, nezavisno od znanja i programerskog iskustva. Prijave su besplatne i trajaće do 1. oktobra u ponoć, a za učešće je jedino potrebno poneti sopstveni laptop.
Takmičenje će biti održano 14. decembra 2019. godine u Namics-ovoj kancelariji u Beogradu (Bulevar kralja Aleksandra 28, osmi sprat). 
Najbolje takmičarke dobijaju praksu u digitalnoj agenciji Namics i ulaznice za jedanu od IT konferencija.
Sve informacije o konkursu i formular za prijavu dostupni su na: https://namics.com/en/event/female-code-hackathon-2019.
Softverska agencija Namics se više od 20 godina bavi digitalnom transformacijom poslovanja. Trenutno zapošljava oko 550 profesionalaca u Sent Galenu, Cirihu, Frankfurtu, Minhenu, Hamburgu i Beogradu gde ima timove za Java, .NET i Frontend programske jezike, Salesforce timove, kao i timove za mobilna rešenja, dizajn i QA. U novembru 2018. godine „Namicsˮ se spojio sa „Merkle-om”, svetskim liderom za digitalna rešenja zasnovana na podacima, omogućivši softverskim inženjerima da savladaju nove usko-specifične oblasti.
Web_banner_visual.jpg

5570-takmicenje-u-programiranju-2019-xa-code-hackathon-female-namics-xa