Такмичење у програмирању „Online. Фемале. Цоде. Hackathon. 2020. Namics.”

Дигитална агенција Namics – A Merkle Company организује такмичење намењено свим студенткињама заинтересованим за програмирање под називом „Online. Фемале. Цоде. Hackathon. 2020. Namics.”.
За такмичење се могу пријавити студенткиње свих година заинтересоване за програмирање и софтверско инжењерство, независно од знања и програмерског искуства. Пријаве су бесплатне и трајаће до 6. децембра у поноћ, а за учешће је једино потребно имати сопствени laptop.
Такмичење ће бити одржано 12. децембра 2020. године. Због ситуације са корона вирусом такмичење ће бити одржано онлајн. Учеснице ће могу пријавити као појединци или тимови од три члана, а у раду ће им помагати ментори – софтверске инжењерке из Namicsa.
Најбоље такмичарке добиће улазнице за једну од ИТ конференција.
Формулар за пријаве и све информације о хакатону доступне су на https://намицс.цом/ен/топицс-трендс/евент/2020/цоде-хацкатхон-фемале-2020-намицс
Софтверска агенција Namics се више од 20 година бави дигиталном трансформацијом пословања. Тренутно запошљава око 500 професионалаца у Сент Галену, Цириху, Франкфурту, Минхену, Хамбургу и Београду где има тимове за Java, .NET, PHP и Фронтенд програмске језике, Salesforce тимове, као и тимове за дизајн и QА. У новембру 2018. године „Namicsˮ се спојио са „Merkle-ом”, светским лидером за дигитална решења заснована на подацима, омогућивши софтверским инжењерима да савладају нове уско-специфичне области.
Banner_1.jpg

6054-takmicenje-u-programiranju-xa-online-female-code-hackathon-2020-namics-xa