Technology’n’Тrends #9 Конференција – Највећа студентска конференција о IT технологијама и трендовима

Студентски иновациони центар Електронског факултета (SICEF) организује девету по реду конференцију Technology ’n’ Trends (T’n’T).
  
Technology ’n’ Trends је вишедневна конференција, организована као серија предавања и радионица о актуелним темама у области технике, током којих ће компаније учеснице, лидери модерних технологија, представити свој начин пословања и области којима се баве. Сва предавања су отворена за све заинтересоване и бесплатна су.
  
Конференција ће се одржати 15. и 16. априла путем Hopin платформе. Очекује се присуство неколико стотина учесника, претежно студената Електронског и Природно-математичког факултета у Нишу, као и матуранте који су заинтересовани да похађају техничке факултете. Како је ове године конференција онлине, очекујемо присуство великог броја учесника и из остатка Србије.
Желимо да студенте упознамо са две актуелне гране ИТ индустрије које су у данашње време добро плаћене и чији су стручњаци веома тражени.
 
Овогодишња конференција Technology ’n’ Trends биће посвећена управо тим областима:
 Web development – развој веб апликација и
 Гаме development – развој игрица
Компаније које су подржале овогодишњу конференцију су: Дилигент, Беттер Цоллецтиве, Продуцт Хиве, Ингсофтwаре, РЦМТ ИТ Еуропе, Mad Head Games и Mad Duck Code. Као и пријатељи догађаја Електронски факултет Универзитета у Нишу, Научно-технолошки парк Ниш и No Limit Hub.
SICEF је млада студентска организација, коју су основали и воде студенти Електронског факултета у Нишу. Основан је крајем 2011. у оквиру Студентског парламента Електронског факултета, а почетком 2012. регистрован је као независна студентска организација.
Организовањем бројних конференција, на којима предавања држе представници компанија, SICEF додатно образује студенте, приближава их компанијама и на тај начин ствара и јача мрежу квалитетних и амбициозних људи.
Више информација о конференцији као и формулар за пријаву можете наћи на:
Technology_n_Trends_slika.jpg    Technology_n_Trends_9_post.jpg

6258-xa-technology-n-trends-9-xa-konferencija-najveca-studentska-konferencija-o-it-tehnologijama-i-trendovima