Техничке праксе у компанији Seven Bridges

Seven Bridges је биотехнолошка софтверска компанија која се бави развојем платформе за анализу и интерпретацију биомедицинских података са примарним фокусом на генетске податке. Позивамо студенте завршних година Рачунарског факултета да се пријаве за праксу у неком од наших инжењерских тимова.
Циљ праксе је да развијете своје знање и вештине, испробате рад у тиму и научите како да пређете пут од идеје до готовог производа уз најбоље праксе у прављењу и тестирању модерних апликација. Кроз читав процес имаћете подршку ширег тима и ваш развој ће пажљиво пратити и подржавати ментор. Наш план је да пракса траје 3 месеца и да током тог времена постоји адекватна компензација за време које проведете са нама.
Отворене су праксе унутар следећих департмана:
DevOps
Рок за пријављивање је до 3. септембра 2021. године. Након тога, уколико прођете у ужи круг, позваћемо вас на кратак разговор са члановима тима. Очекивани почетак програма праксе је почетком октобра месеца. Праксе ће се одржавати комбиновано – онлине и у просторијама Seven Bridges-а у Београду и Новом Саду.
За више информација о програму и пријави посетите Seven Bridges Цареерс страницу.

6437-tehnicke-prakse-u-kompaniji-xa-seven-bridges-xa-2