Tehničke prakse u kompaniji Seven Bridges

Seven Bridgesje biotehnološka softverska kompanija koja se bavi razvojem platforme za analizu i interpretaciju biomedicinskih podataka sa primarnim fokusom na genetske podatke. Pozivamo studente završnih godina Računarskog fakulteta da se prijave za praksu u nekom od naših inženjerskih timova.
Cilj prakse je da razvijete svoje znanje i veštine, isprobate rad u timu i naučite kako da pređete put od ideje do gotovog proizvoda uz najbolje prakse u pravljenju i testiranju modernih aplikacija. Kroz čitav proces imaćete podršku šireg tima i vaš razvoj će pažljivo pratiti i podržavati mentor. Naš plan je da praksa traje 3 meseca i da tokom tog vremena postoji adekvatna kompenzacija za vreme koje provedete sa nama.
Otvorene su prakse unutar sledećih departmana:
DevOps
QA
Rok za prijavljivanje je do 3. septembra 2021. godine. Nakon toga, ukoliko prođete u uži krug, pozvaćemo vas na kratak razgovor sa članovima tima. Očekivani početak programa prakse je početkom oktobra meseca. Prakse će se održavati kombinovano – online i u prostorijama Seven Bridges-a u Beogradu i Novom Sadu.
Za više informacija o programu i prijavi posetite Seven Bridges Careers stranicu.

6437-tehnicke-prakse-u-kompaniji-xa-seven-bridges-xa-2