Унапреди своје data сциенце вештине и обезбеди бесплатну карту за Data Science Цонференце!

Data Science Цонференце 5.0 је највећа конференција о науци о подацима у централној и југоисточној Европи. Ове године Конференција ће се одржати у Хотелу Хyатт Регенцy Белграде 19. и 20. новембра.  
У сарадњи са партнерима Конференције организујемо радионице, које су првенствено намењене студентима. Циљ радионица је да се студенти упознају са потенцијалним послодавцима као и да приближе алате који се користе у струци. Поред тога, сви учесници радионице ће добити бесплатну карту за Конференцији. Радионице су намењене и почетницима у Data Science-у, као и ИТ професионалцима који би желели да уплове у Data Science воде.
Ове године организујемо три радионице, и то:
НИС Wорксхоп – Литхологy цлассифицатион усинг Machine Learning
Енетел Солутион Wорксхоп – Computer Висион 101
Аир Сербиа Wорксхоп – Инцоме оптимизатион ин тхе ревенуе манагемент сецтор оф тхе авиатион индустрy
Радионице се одржавају 18. новембра, уочи конференције у просторијама IЦТ Hub-а. Пријаве ће бити отворене до 28. октобра, након чега ће се вршити процес селекције. Тачан списак учесника биће познат најкасније до 4. новембра.
Искористи шансу да унапредиш своје знање и вештине, оствариш контакт са компанијама, и наравно, уживаш у програму конференције. Пријаве за радионице се налазе на следећем линк-у:  https://www.датасцицонференце.цом/wорксхопс/ 
На Data Science конференцији, током два дана очекујемо 1500 учесника који ће имати прилику да слушају чак 66 говорника и 12 data дискусија. Такође, пред конференцију (16-18. новембар) ће се одржати 70 техничких туторијала, док је сваком учеснику Конференције гарантован најмање један бесплатни туторијал. 
Мењајмо свет кроз податке!
Workshop_fb-01.jpg

5506-unapredi-svoje-data-science-vestine-i-obezbedi-besplatnu-kartu-za-xa-data-science-conference-xa