Рачунарски факултет без конкуренције на „Ecode reloaded“

Студенти Рачунарског факултета освојили су прва три места на управо одржаном такмичењу у програмирању „Ecode reloaded“. На првом месту је студент треће године Игор Кабиљо, док су студенти прве, односно друге године Милош Станковић и Срећко Тороман заузели друго и треће место. Ни остали представници Рачунарског факултета нису имали озбиљну конкуренцију – седам од првих десет места припадају нашим студентима, који су покупили скоро све награде. Поред „прве тројке“, сјајне резултате су постигли и Реља Петровић (четврто место), Саша Шијак (пето место), Андрија Јовановић (седмо место) и Иван Боцић (десето место).

„Ecode reloaded“, такмичење које организује EESTEC (Удружење студената електротехнике – локални комитет Београд) и компанија TopCoder, одржано је 4. децембра на Електротехничком факултету у Београду. Такмичење се састоји из три алгоритамска проблема које такмичари решавају у програмском језику по избору (C++, Java, C#, VB.NET).

Најбољи су од спонзора добили iPod, Flash drive и бежични миш. Спонзор овог догађаја био је и CET, који је обезбедио рачунарску литературу за првих десет такмичара, из области Jave, C#, .NET, XML и друге стручне књиге.

Фотографије са такмичења можете погледати у галерији.

861-racunarski-fakultet-bez-konkurencije-na-ecode-reloaded