НБС позива на летњу праксу

Народна банка Србије позива на летњу праксу заинтересоване студенте завршних година основних студија, држављане Републике Србије, који су остварили просечну оцену од најмање 8,00 и поседују активно знање енглеског језика.

Ако желите да своје знање употпуните и усавршите кроз интерактивну праксу, у оквиру које ћете имати прилику да се непосредно упознате са целокупним пословањем централне банке, пријавите се до 24. априла 2008. године преко wеб сајта Народне банке Србије.

На праксу, која ће трајати од 1. јула до 31. августа, биће примљено до 25 студената. Студенти ће праксу обављати у седишту Народне банке Србије, и у филијалама у Београду, Новом Саду, Нишу, Крагујевцу и Ужицу.

За оне студенте који током праксе буду показали најбоље резултате, размотриће се могућност стипендирања.

Студенти се пријављују електронским путем и, у наведеном року, достављају своју биографију (CV), уверење о држављанству и уверење факултета о просечној оцени у штампаној форми на адресу:

Народна банка Србије

Људски ресурси, соба 220,

Краља Петра 12, 11000 Beograd

У поступку избора извршиће се тестирање знања и способности студената. О времену и месту тестирања студенти ће бити благовремено обавештени преко сајта Народне банке Србије.

914-nbs-poziva-na-letnju-praksu