NBS poziva na letnju praksu

Narodna banka Srbije poziva na letnju praksu zainteresovane studente završnih godina osnovnih studija, državljane Republike Srbije, koji su ostvarili prosečnu ocenu od najmanje 8,00 i poseduju aktivno znanje engleskog jezika.

Ako želite da svoje znanje upotpunite i usavršite kroz interaktivnu praksu, u okviru koje ćete imati priliku da se neposredno upoznate sa celokupnim poslovanjem centralne banke, prijavite se do 24. aprila 2008. godine preko web sajta Narodne banke Srbije.

Na praksu, koja će trajati od 1. jula do 31. avgusta, biće primljeno do 25 studenata. Studenti će praksu obavljati u sedištu Narodne banke Srbije, i u filijalama u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu i Užicu.

Za one studente koji tokom prakse budu pokazali najbolje rezultate, razmotriće se mogućnost stipendiranja.

Studenti se prijavljuju elektronskim putem i, u navedenom roku, dostavljaju svoju biografiju (CV), uverenje o državljanstvu i uverenje fakulteta o prosečnoj oceni u štampanoj formi na adresu:

Narodna banka Srbije

Ljudski resursi, soba 220,

Kralja Petra 12, 11000 Beograd

U postupku izbora izvršiće se testiranje znanja i sposobnosti studenata. O vremenu i mestu testiranja studenti će biti blagovremeno obavešteni preko sajta Narodne banke Srbije.

914-nbs-poziva-na-letnju-praksu