Одржано финале Raf Challenge 2009

У недељу 17. маја 2009. одржано је финале првог информатичког такмичења за ученике средњих школа „RAF Challenge 2009“, које организују Друштво математичара Србије и Рачунарски факултет из Београда. Прво место и лаптоп освојио је Небојша Муљава из ЕТШ „Никола Тесла“ из Београда. Другу награду добио је Милош Јеремић из Књажевачке гимназије, мобилни телефон и лиценцу ЕSET антивируса обезбедиле су компаније ЦЕТ и Extreme. Треће место освојио је Александар Јевтић, који је као награду добио Cisco CCNА курс  и лиценцу ESЕТ антивируса. Награђен је захваљујући компанијама РоотPlanet и Extreme.

Комисија посебно похваљује три рада. Александар Буква је за свој рад добио екстерни хард диск, док су Немања Миљковић и Никола Дивац награђени штампачима које је поклонила компанија ComTrade.

„RAF Challenge 2009“ је информатичко такмичење за ученике средњих школа из Србије. На адресу Рачунарског факултета стигло је око 80 радова, од тог броја 40 је позвано на финале такмичења. Сви финалисти су, поред главних, добили неку од следећих награда: компјутерска литература, usb flash меморије, пакети лиценцног софтвера. Ове награде обезбедили смо захваљујући следећим спонзорима: Romsym Data, Itipo, SkyExpress, Микро књига, Компјутер библиотека, Portalibris, Свет компјутера и HSM.

Честитке свим награђеним такмичарима!

Фотографије са финала такмичења можете погледати у галерији.

1206-odrzano-finale-raf-challenge-2009