Raf Challenge 2010

Рачунарски факултет и Друштво математичара Србије, по други пут, организују информатичко такмичење RAF Challenge 2010 за ученике средњих школа.

Такмичење је проширено на две категорије. У првој је задатак да се на тему „Природне лепоте Србије“ направи апликација или презентација, док ће се ученици који изаберу другу категорију такмичити у изради најбоље игрице или анимације. Најбољи радови ће бити награђени бројним и вредним наградама: лаптоп, мобилни телефон, Cisco CCNA курс, штампач, екстерни хард диск, софтверски пакети, компјутерска литература.

Рок за предају радова је до 28. фебруара 2010. године. Пријаве за такмичење су искључиво online, детаљне информације о самом такмичењу могу се погледати у пропозицијама такмичења. Након пријема радова биће организовано и интернет гласање, док ће у финалу такмичења, маја 2010. године, учествовати најбољих 30 радова (по мишљењу комисије и на основу интернет гласања).

Медијски спонзор RAF Challenge-a 2010 је часопис „Свет компјутера“, а такмичаре ће наградити и бројни спонзори: CET, Portalibris, Mикро књига, HSM, Itipo, Romsym, Net ++ tehnology, Extreme и ComTrade.

1348-raf-challenge-2010