Raf Challenge 2010

Računarski fakultet i Društvo matematičara Srbije, po drugi put, organizuju informatičko takmičenje RAF Challenge 2010 za učenike srednjih škola.

Takmičenje je prošireno na dve kategorije. U prvoj je zadatak da se na temu „Prirodne lepote Srbije“ napravi aplikacija ili prezentacija, dok će se učenici koji izaberu drugu kategoriju takmičiti u izradi najbolje igrice ili animacije. Najbolji radovi će biti nagrađeni brojnim i vrednim nagradama: laptop, mobilni telefon, Cisco CCNA kurs, štampač, eksterni hard disk, softverski paketi, kompjuterska literatura.

Rok za predaju radova je do 28. februara 2010. godine. Prijave za takmičenje su isključivo online, detaljne informacije o samom takmičenju mogu se pogledati u propozicijama takmičenja. Nakon prijema radova biće organizovano i internet glasanje, dok će u finalu takmičenja, maja 2010. godine, učestvovati najboljih 30 radova (po mišljenju komisije i na osnovu internet glasanja).

Medijski sponzor RAF Challenge-a 2010 je časopis „Svet kompjutera“, a takmičare će nagraditi i brojni sponzori: CET, Portalibris, Mikro knjiga, HSM, Itipo, Romsym, Net ++ tehnology, Extreme i ComTrade.

1348-raf-challenge-2010