IT Open Days 2010

У организацији Рачунарског факултета и Техничке школе „Никола Тесла“ из Шида, а уз подршку Народне канцеларије председника Републике, од 14. до 17. маја 2010. године у просторијама факултета одржаће се семинар „IT Open Days 2010“ . Семинару ће присуствовати 30 ученика средњих школа из Србије, који ће имати прилику да унапреде своје знање из области рачунарских технологија и комуникација. У савремено опремљеним кабинетима предавачи ће на интересантан и иновативан начин преносити знање учесницима семинара.

„IT Open Days“  је намењен ученицима чије интересовање превазилази оквире наставних планова и програма. Поред предавања, за учеснике семинара биће организовано више округлих столова који ће се бавити развојем и унапређењем информатичког друштва у Србији.

Пријаве се подносе на званичној презентацији семинара www.itopendays.com. Учешће за одабране учеснике биће бесплатно, а свим средњошколцима из унутрашњости биће обезбеђен смештај током трајања скупа.

Подршку скупу пружили су: Министарство за науку и технолошки развој, Општина Шид, Канцеларија за младе општине Шид, Microsoft  Srbija, Oracle Academy, Cisco Systems , МикроЕлектроника.

1496-it-open-days-2010