IT Open Days 2010

U organizaciji Računarskog fakulteta i Tehničke škole „Nikola Tesla“ iz Šida, a uz podršku Narodne kancelarije predsednika Republike, od 14. do 17. maja 2010. godine u prostorijama fakulteta održaće se seminar „IT Open Days 2010“ . Seminaru će prisustvovati 30 učenika srednjih škola iz Srbije, koji će imati priliku da unaprede svoje znanje iz oblasti računarskih tehnologija i komunikacija. U savremeno opremljenim kabinetima predavači će na interesantan i inovativan način prenositi znanje učesnicima seminara.

„IT Open Days“  je namenjen učenicima čije interesovanje prevazilazi okvire nastavnih planova i programa. Pored predavanja, za učesnike seminara biće organizovano više okruglih stolova koji će se baviti razvojem i unapređenjem informatičkog društva u Srbiji.

Prijave se podnose na zvaničnoj prezentaciji seminara www.itopendays.com. Učešće za odabrane učesnike biće besplatno, a svim srednjoškolcima iz unutrašnjosti biće obezbeđen smeštaj tokom trajanja skupa.

Podršku skupu pružili su: Ministarstvo za nauku i tehnološki razvoj, Opština Šid, Kancelarija za mlade opštine Šid, Microsoft  Srbija, Oracle Academy, Cisco Systems , MikroElektronika.

1496-it-open-days-2010