Наградни конкурс за студенте

Сајт Benchmark  позива студенте Рачунарског факултета да се опробају у писању и буду богатији за још једно искуство, а можда и Asus netbook ! Нема никаквих компликованих услова и правила учешћа – једноставно пошаљите свој(е) текст(ове) на било коју тему која се тиче информационих технологија или телекомуникација на мејл marketing@bench.rs. Конкурс траје до краја године, односно задњи дан за слање радова је 31.12.2010. године. Након тога, редакција Бенчмарка ће изабрати најбољи рад који ће бити награђен Asus netbook -ом, а сви квалитетни текстови биће објављени, наравно уз пуно име и презиме аутора.

Ово је прилика да у ваш CV  као ставку додате објаву на нашем сајту или чак да се промовишете у повременог или сталног сарадника. Бенчмарк сарађује са највећим ИТ компанијама које послују на српском тржишту, а Бенчмарковци данас раде у многима од њих. Стога смо сигурни да оваква активност може да буде добра референца за свакога ко ради или жели да ради у овој области, а ми смо хтели да додатно мотивишемо и оне „мање вредне“, са пуно знања и мало воље за писање, па је отуда ова акција добила контекст наградног конкурса. Посебна намера нам је да активирамо студенте факултета који имају различита ИТ усмерења и приближимо им наш медиј и идеју да могу да га искористе као добру полазну тачку за даљу каријеру. За студенте је овај конкурс нарочито згодан јер могу да се послуже постојећим радовима које су писали за наставу (скраћене верзије или одређени сегменти семинарских и дипломских радова, на пример).

Нарочито су добродошле теме које се баве софтвером, сервисима и решењима, интернетом, телекомуникацијама, технологијама генерално и њиховој примени. Али понављамо, никакво ограничење кад је у питању одабир тема не постоји. Напомињемо и да се сваки учесник на конкурсу аутоматски одриче ауторских права на послат текст.

1653-nagradni-konkurs-za-studente