Nagradni konkurs za studente

Sajt Benchmark  poziva studente Računarskog fakulteta da se oprobaju u pisanju i budu bogatiji za još jedno iskustvo, a možda i Asus netbook ! Nema nikakvih komplikovanih uslova i pravila učešća – jednostavno pošaljite svoj(e) tekst(ove) na bilo koju temu koja se tiče informacionih tehnologija ili telekomunikacija na mejl marketing@bench.rs. Konkurs traje do kraja godine, odnosno zadnji dan za slanje radova je 31.12.2010. godine. Nakon toga, redakcija Benčmarka će izabrati najbolji rad koji će biti nagrađen Asus netbook -om, a svi kvalitetni tekstovi biće objavljeni, naravno uz puno ime i prezime autora.

Ovo je prilika da u vaš CV  kao stavku dodate objavu na našem sajtu ili čak da se promovišete u povremenog ili stalnog saradnika. Benčmark sarađuje sa najvećim IT kompanijama koje posluju na srpskom tržištu, a Benčmarkovci danas rade u mnogima od njih. Stoga smo sigurni da ovakva aktivnost može da bude dobra referenca za svakoga ko radi ili želi da radi u ovoj oblasti, a mi smo hteli da dodatno motivišemo i one „manje vredne“, sa puno znanja i malo volje za pisanje, pa je otuda ova akcija dobila kontekst nagradnog konkursa. Posebna namera nam je da aktiviramo studente fakulteta koji imaju različita IT usmerenja i približimo im naš medij i ideju da mogu da ga iskoriste kao dobru polaznu tačku za dalju karijeru. Za studente je ovaj konkurs naročito zgodan jer mogu da se posluže postojećim radovima koje su pisali za nastavu (skraćene verzije ili određeni segmenti seminarskih i diplomskih radova, na primer).

Naročito su dobrodošle teme koje se bave softverom, servisima i rešenjima, internetom, telekomunikacijama, tehnologijama generalno i njihovoj primeni. Ali ponavljamo, nikakvo ograničenje kad je u pitanju odabir tema ne postoji. Napominjemo i da se svaki učesnik na konkursu automatski odriče autorskih prava na poslat tekst.

1653-nagradni-konkurs-za-studente