Потписан уговор за иновациони пројекат

Јуче је потписан уговор за иновациони пројекат „OAE skrining sistem“ (OAE – отоакустична емисија), који су потписали директор Центра за унапређење животних активности (ЦУЖА), мр Мишко Суботић, представник Института за експерименталну фонетику и патологију говора, др Мирјана Совиљ и в.д. декана Рачунарског факултета, др Драган Милетић.

Министарство за науку и технолошки развој прихватило је иновациони пројекат „OAE skrining sistem“ (OAE  – отоакустична емисија). Рачунарски факултет је у оквиру овог пројекта, са колегама из Центра за унапређење животних активности (ЦУЖА), који је носилац пројекта у функцији регистрованог субјекта иновационе делатности, и колегама из Института за експерименталну фонетику и патологију говора учествовао на јавном позиву за иновационе пројекте средином 2009. године.

Руководилац пројекта је магистар Мишко Суботић, дипл. инж. (ЦУЖА), а чланови тима са РАФ-а су, поред колега из других институција: доцент др Драган Шалетић дипл. инж., доцент др Драган Милетић дипл. инж., асистент Урош Поповић дипл. инж. и студент-дипломац Петар Јовановић.

1533-potpisan-ugovor-za-inovacioni-projekat