RAF Open Tour на југу Србије

У среду 17. новембра 2010. године, екипа Рачунарског факултета наставља RAF Open Tour 2011  серијом обилазака гимназија и средњих школа на југу Србије. Првог дана ће посетити ученике Гимназије „Бора Станковић“ и ЕТШ „Мија Станимировић“ у Нишу. У четвртак ће представити RAF гимназијалцима у Лесковцу и Врању, док ће у петак обићи Гимназију „11. октобар“ у Белој Паланци, као и Гимназију у Пироту.

Заинтересованим средњошколцима биће представњено студирање на РАФ-у, припремна настава, упис на факултет, академски и струковни студијски програми, активности на факултету и могућност стипендирања најбољих. У току су пријаве за информатичко такмичење RAF Challenge 2011, па ће ово бити прилика да се ученици боље упознају са пропозицијама такмичења и новинама које смо, од ове године, увели.

Крајем прошле недеље, маркетинг тим Рачунарског факулета обишао је Гимназију „Сава Шумановић“ и ТШ „Никола Тесла“ у Шиду, где је одржано предавање на тему „Бежичне, мобилне и ћелијске комуникације с освртом на историјат мобилне телефоније“. Присутни су показали велико интересовање за студије на нашем факултету, али и за учествовање на информатичком такмичењу.

1632-raf-open-tour-na-jugu-srbije