RAF Open Tour na jugu Srbije

U sredu 17. novembra 2010. godine, ekipa Računarskog fakulteta nastavlja RAF Open Tour 2011  serijom obilazaka gimnazija i srednjih škola na jugu Srbije. Prvog dana će posetiti učenike Gimnazije „Bora Stanković“ i ETŠ „Mija Stanimirović“ u Nišu. U četvrtak će predstaviti RAF gimnazijalcima u Leskovcu i Vranju, dok će u petak obići Gimnaziju „11. oktobar“ u Beloj Palanci, kao i Gimnaziju u Pirotu.

Zainteresovanim srednjoškolcima biće predstavnjeno studiranje na RAF-u, pripremna nastava, upis na fakultet, akademski i strukovni studijski programi, aktivnosti na fakultetu i mogućnost stipendiranja najboljih. U toku su prijave za informatičko takmičenje RAF Challenge 2011, pa će ovo biti prilika da se učenici bolje upoznaju sa propozicijama takmičenja i novinama koje smo, od ove godine, uveli.

Krajem prošle nedelje, marketing tim Računarskog fakuleta obišao je Gimnaziju „Sava Šumanović“ i TŠ „Nikola Tesla“ u Šidu, gde je održano predavanje na temu „Bežične, mobilne i ćelijske komunikacije s osvrtom na istorijat mobilne telefonije“. Prisutni su pokazali veliko interesovanje za studije na našem fakultetu, ali i za učestvovanje na informatičkom takmičenju.

1632-raf-open-tour-na-jugu-srbije