Почиње семинар „IT Open Days 2011“

Током IT семинара „IT Open Days 2011“, који се одржава од 13. до 16. маја у Београду, на Рачунарском факултету, биће одржано двадесет предавања и две панел дискусије, као и различита дружења учесника. Предавања ће одржати представници следећих компанија: Belit, EUnet, Cisco Sistems Srbija, Oracle Србија, МикроЕлектроника, Теленор Србија, Кројач, Интранеа, Инфо IТ Group, Microsoft Srbija, Coming, Asseco СЕЕ и Божић и синови (сортирано према редоследу у агенди).

У суботу, 14. маја, у периоду од 9:00 до 12:00  биће одржане две панел дискусије на теме друштвених медија и сигурности, у Инфоцентру Канцеларије за младе Београда. Истог дана биће одржано и електронско тестирање из енглеског језика за учеснике семинара, у лабораторијама Рачунарског факултета. За недељу је предвиђена серија академских предавања и резервисана су два (2) термина за пројекте учесника. У понедељак ће бити речи о cloud computing-у и одрживом развоју. Четвртог дана семинара, 16. маја у 15:00 у свечаној сали Градске општине Стари град биће одржано свечано затварање семинара где ће бити уручене потврде и сертификати учесницима и похвале институцијама и компанијама које су подржале овај догађај.

Семинар ће у потпуности бити емитован путем интернета, на званичном сајту (www.itopendays.com), а двосмерну комуникацију са интернет заједницом бићемо у прилици да остваримо путем Twitter-а.

Преузмите агенду семинара

1713-pocinje-seminar-it-open-days-2011