Počinje seminar „IT Open Days 2011“

Tokom IT seminara „IT Open Days 2011“, koji se održava od 13. do 16. maja u Beogradu, na Računarskom fakultetu, biće održano dvadeset predavanja i dve panel diskusije, kao i različita druženja učesnika. Predavanja će održati predstavnici sledećih kompanija: Belit, EUnet, Cisco Sistems Srbija, Oracle Srbija, MikroElektronika, Telenor Srbija, Krojač, Intranea, Info IT Group, Microsoft Srbija, Coming, Asseco SEE i Božić i sinovi (sortirano prema redosledu u agendi).

U subotu, 14. maja, u periodu od 9:00 do 12:00  biće održane dve panel diskusije na teme društvenih medija i sigurnosti, u Infocentru Kancelarije za mlade Beograda. Istog dana biće održano i elektronsko testiranje iz engleskog jezika za učesnike seminara, u laboratorijama Računarskog fakulteta. Za nedelju je predviđena serija akademskih predavanja i rezervisana su dva (2) termina za projekte učesnika. U ponedeljak će biti reči o cloud computing-u i održivom razvoju. Četvrtog dana seminara, 16. maja u 15:00 u svečanoj sali Gradske opštine Stari grad biće održano svečano zatvaranje seminara gde će biti uručene potvrde i sertifikati učesnicima i pohvale institucijama i kompanijama koje su podržale ovaj događaj.

Seminar će u potpunosti biti emitovan putem interneta, na zvaničnom sajtu (www.itopendays.com), a dvosmernu komunikaciju sa internet zajednicom bićemo u prilici da ostvarimo putem Twitter-a.

Preuzmite agendu seminara

1713-pocinje-seminar-it-open-days-2011