Пријаве за Start Conference отворене до 1. децембра

Пријаве за конфренцијски као и такмичарски део догађаја Start Conference биће отворене још свега неколико дана. Отварање пројекта је заказано за ране јутарње часове 8. децембра када ће дебитовати конференцијски део. Такмичење у форми хакатона ће бити отворено у вечерњим часовима и трајаће 24 часа. У склопу конференцијског дела имаћете прилике да чујете Ненада Божидаревића, студента завршне године Рачунарског факултета, који ће пренети своја искуства са летње праксе у Facebook-у.

Такмичење ће се одржати паралелно са конференцијским делом где ће учешће узети осам екипа од по три члана. Такмичари ће уз помоћ језика C#, VB.NET, C++, JavaScript/HTML5 развијати апликације за Windows 8 за шта ће на располагању имати 24 сата, а за најбоље смо спремили вредне награде у виду Windows 8 tabletа.

Један од говорника биће творца activeCollab алата Илија Студен, оснивач софтверске фирме “А151 доо” из Новог Сада која већ пет година развија и продаје софтвер на светском тржишту, а биће прилике да се чују и многи други говорници.

Више информација о догађају можете пронаћи на званичном сајту пројекта , где се сви заинтересовани могу пријавити за учешће на такмичењу или у панел дискусијама на конференцији.

Екипа Start-а вас очекује 8. децембра у просторијама Факултета организационих наука. Пријавите се, не пропустите прилику да се добро забавите, упознате нове колеге и да научите још понешто!

1934-prijave-za-start-conference-otvorene-do-1-decembra