Prijave za Start Conference otvorene do 1. decembra

Prijave za konfrencijski kao i takmičarski deo događaja Start Conference biće otvorene još svega nekoliko dana. Otvaranje projekta je zakazano za rane jutarnje časove 8. decembra kada će debitovati konferencijski deo. Takmičenje u formi hakatona će biti otvoreno u večernjim časovima i trajaće 24 časa. U sklopu konferencijskog dela imaćete prilike da čujete Nenada Božidarevića, studenta završne godine Računarskog fakulteta, koji će preneti svoja iskustva sa letnje prakse u Facebook-u.

Takmičenje će se održati paralelno sa konferencijskim delom gde će učešće uzeti osam ekipa od po tri člana. Takmičari će uz pomoć jezika C#, VB.NET, C++, JavaScript/HTML5 razvijati aplikacije za Windows 8 za šta će na raspolaganju imati 24 sata, a za najbolje smo spremili vredne nagrade u vidu Windows 8 tableta.

Jedan od govornika biće tvorca activeCollab alata Ilija Studen, osnivač softverske firme “A151 doo” iz Novog Sada koja već pet godina razvija i prodaje softver na svetskom tržištu, a biće prilike da se čuju i mnogi drugi govornici.

Više informacija o događaju možete pronaći na zvaničnom sajtu projekta , gde se svi zainteresovani mogu prijaviti za učešće na takmičenju ili u panel diskusijama na konferenciji.

Ekipa Start-a vas očekuje 8. decembra u prostorijama Fakulteta organizacionih nauka. Prijavite se, ne propustite priliku da se dobro zabavite, upoznate nove kolege i da naučite još ponešto!

1934-prijave-za-start-conference-otvorene-do-1-decembra