Program internacionalne prakse

Ovog leta studentska organizacija AIESEC vam nudi priliku da otputujete i radom ili volontiranjem u IT oblasti otkrijete neku novu kulturu i steknete praktično znanje iz oblasi za koju ste se školovali. Internacionalna razmena predstavlja najintenzivnije iskustvo učenja, mogućnost sopstvenog razvoja i sticanja novih poznanstva preko globalne mreže kontakata. Volontirajući na nekom od naših projekata ili u nevladinim organizacijama utičete pozitivno na društvo na internacionalnom nivou. Odlaskom na stručnu praksu, AIESEC omogućava studentima sa završnih godina studija i na masteru, da radom u nekoj internacionalnoj kompaniji primene teorijsko znanje sa fakulteta i načine prve korake u svom profesionalnom životu. Iskoristite ovu šansu i uz stručno usavršavanje upoznajte neku novu kulturu.

Ovom prilikom izdvajamo prakse i razmene iz IT oblasti, ako studirate neki fakultet vezan za ovu oblast i bavite se računarima i informacionim tehnologijama ovo je savršena prilika za vas. Iskoristite odmor da upoznate nove ljude i kulture, a pritom steknite praktično znanje i iskustvo.
Kanada, Brazil,  Indija, Japan, Kina, Egipat i Nemačka su samo neke zemlje u kojima se trenutno nalaze programi praksi i razmena iz IT oblasti.
Zamislite mogućnost da doživite živopisnost Indije i Dalekog istoka, da popijete pivo negde u Nemačkoj ili da probate pravu kinesku kuhinju. Mi vam nudimo mogućnost da pođete na svoj put od hiljadu milja, načinite prvi korak i kontaktiratjte nas.

Ako ste student završne godine, diplomac ili ste na master studijama, možete učestvovati u programu stručne prakse, a ako ste maturant ili student bilo koje godine fakulteta, možete otići na neku od mnogobrojnih razmena koje vam mi nudimo.

Više informacija na sajtu: www.bba.aiesec.org.rs

1873-program-internacionalne-prakse