Размена студената преко AIESEC-а

И ове зиме студентска организација AIESEC вам нуди прилику да отпутујете и радом или волонтирањем у ИТ области откријете неку нову културу и стекнете практично знање из области за коју сте се школовали. Интернационална размена представља најинтензивније искуство учења, могућност сопственог развоја и стицања нових познанстава преко глобалне мреже контаката.

Волонтирајући на неком од наших пројеката или у невладиним организацијама утичете позитивно на друштво на интернационалном нивоу. Сваке године преко 16.000 младих људи, широм света, искористи шансу да оде на размену, доживите најбоље лето свог живота у некој од многобројних земаља које вам ми нудимо.

Одласком на стручну праксу, AIESEC омогућава студентима са завршних година студија и на мастеру, да радом у некој интернационалној компанији примене теоријско знање са факултета и начине прве кораке у свом професионалном животу. Искористите ову шансу и уз стручно усавршавање упознајте неку нову културу.

Овом приликом издвајамо праксе и размене из ИТ области, ако студирате неки факултет везан за ову област и бавите се рачунарима и информационим технологијама ово је савршена прилика за вас. Искористите одмор да упознате нове људе и културе, а притом стекните практично знање и искуство. Канада, Бразил, Индија, Јапан, Кина, Египат и Немачка су само неке земље у којима се тренутно налазе програми пракси и размена из ИТ области.

Више информација на сајту: www.bba.aiesec.org.rs

1923-razmena-studenata-preko-aiesec-a