Razmena studenata preko AIESEC-a

I ove zime studentska organizacija AIESEC vam nudi priliku da otputujete i radom ili volontiranjem u IT oblasti otkrijete neku novu kulturu i steknete praktično znanje iz oblasti za koju ste se školovali. Internacionalna razmena predstavlja najintenzivnije iskustvo učenja, mogućnost sopstvenog razvoja i sticanja novih poznanstava preko globalne mreže kontakata.

Volontirajući na nekom od naših projekata ili u nevladinim organizacijama utičete pozitivno na društvo na internacionalnom nivou. Svake godine preko 16.000 mladih ljudi, širom sveta, iskoristi šansu da ode na razmenu, doživite najbolje leto svog života u nekoj od mnogobrojnih zemalja koje vam mi nudimo.

Odlaskom na stručnu praksu, AIESEC omogućava studentima sa završnih godina studija i na masteru, da radom u nekoj internacionalnoj kompaniji primene teorijsko znanje sa fakulteta i načine prve korake u svom profesionalnom životu. Iskoristite ovu šansu i uz stručno usavršavanje upoznajte neku novu kulturu.

Ovom prilikom izdvajamo prakse i razmene iz IT oblasti, ako studirate neki fakultet vezan za ovu oblast i bavite se računarima i informacionim tehnologijama ovo je savršena prilika za vas. Iskoristite odmor da upoznate nove ljude i kulture, a pritom steknite praktično znanje i iskustvo. Kanada, Brazil, Indija, Japan, Kina, Egipat i Nemačka su samo neke zemlje u kojima se trenutno nalaze programi praksi i razmena iz IT oblasti.

Više informacija na sajtu: www.bba.aiesec.org.rs

1923-razmena-studenata-preko-aiesec-a