Такмичење у програмирању PSTech

Уколико си студент или дипломац техничко-технолошког факултета, са лакоћом програмираш на Android/IOS платформи и одувек сањаш о креирању игрице, business/productivity или utility апликације, компанија PSTech и Удружење студената електротехнике Европе те позивају да се пријавиш на PSTech АPPly!

Од тебе се очекује да у задатом року доставиш завршену, функционалну апликацију која може да се испроба. Прихватају се искључиво индивидуалне пријаве и очекује се самосталан рад на задатку!

Попуњен формулар и апликацију пошаљи на адресу takmicenje @ pstech.rs са назнаком “EESTEC 2012”. Рок за слање апликација је продужен за чак месец дана, а ми те охрабрујемо те да пошаљеш своју апликацију до 1. децембра 2012. године!

Критеријуми за оцењивање апликација биће

ИДЕЈА – колико је идеја за саму апликацију оригинална

СТИЛ КОДИРАЊА – који ће процењивати програмери PSTech-а

УТИСАК – утисак о апликацији од стране корисника приликом тестирања апликације

ОДРЖИВОСТ – колико је вероватно да се таква апликација нађе на тржишту и да се на основу ње профитира.

Кandидати који уђу у ужи круг, средином новембра добиће прилику да у просторијама PSTech-а одрже презентацију у трајању од 30 минута, у оквиру које ће ближе представити своју апликацију кроз потенцијалне кориснике, конкуренцију, као и евентуалне недостатке. Најбоља апликација биће награђена вредном новчаном наградом у износу од 500 евра. Осим тога, сваки учесник који буде презентовао свој рад, биће размотрен за праксу или запослење у оквиру компаније PSTech. Пријавни формулар, као и више информација о самој презентацији пронађи на сајту eestec.etf.rs.

1926-takmicenje-u-programiranju-pstech