Takmičenje u programiranju PSTech

Ukoliko si student ili diplomac tehničko-tehnološkog fakulteta, sa lakoćom programiraš na Android/IOS platformi i oduvek sanjaš o kreiranju igrice, business/productivity ili utility aplikacije, kompanija PSTech i Udruženje studenata elektrotehnike Evrope te pozivaju da se prijaviš na PSTech APPly!

Od tebe se očekuje da u zadatom roku dostaviš završenu, funkcionalnu aplikaciju koja može da se isproba. Prihvataju se isključivo individualne prijave i očekuje se samostalan rad na zadatku!

Popunjen formular i aplikaciju pošalji na adresu takmicenje @ pstech.rs sa naznakom “EESTEC 2012”. Rok za slanje aplikacija je produžen za čak mesec dana, a mi te ohrabrujemo te da pošalješ svoju aplikaciju do 1. decembra 2012. godine!

Kriterijumi za ocenjivanje aplikacija biće

IDEJA – koliko je ideja za samu aplikaciju originalna

STIL KODIRANJA – koji će procenjivati programeri PSTech-a

UTISAK – utisak o aplikaciji od strane korisnika prilikom testiranja aplikacije

ODRŽIVOST – koliko je verovatno da se takva aplikacija nađe na tržištu i da se na osnovu nje profitira.

Kandidati koji uđu u uži krug, sredinom novembra dobiće priliku da u prostorijama PSTech-a održe prezentaciju u trajanju od 30 minuta, u okviru koje će bliže predstaviti svoju aplikaciju kroz potencijalne korisnike, konkurenciju, kao i eventualne nedostatke. Najbolja aplikacija biće nagrađena vrednom novčanom nagradom u iznosu od 500 evra. Osim toga, svaki učesnik koji bude prezentovao svoj rad, biće razmotren za praksu ili zaposlenje u okviru kompanije PSTech. Prijavni formular, kao i više informacija o samoj prezentaciji pronađi na sajtu eestec.etf.rs.

1926-takmicenje-u-programiranju-pstech