AIESEC – Future Leaders Forum

Студентска организација AIESEC организује Future Leaders Forum у Дому омладине Београда, који ће се одржати од 13. до 17. марта – радионице, дебате и предавања на теме из тренутно најактуелнијих области. Студенти ће имати прилику да се упознају са HR процесима у великим компанијама, могућностима које IТ компаније пружају, позиционирањем маркетинга као битне сфере пословања, темом предузетништва, као и свим потребним информацијама о покретању сопственог бизниса. Све активности у склопу пројекта ће имати за циљ директно тестирање вештина и знања делегата, али и пружање потребне помоћи за развој и унапређивање себе кроз наведене области.

Прошле године, Future Leaders Forum окупио је преко 450 студената делегата који су богатији за искуство које ће им помоћи за даље образовање. Ове године очекује се још већи број делегата, а на самој реализацији радиће 12 интернационалних студената. Future Leaders Forum има идеју да истакне значај модерног пословања у 21.веку. Овај пројекат подстиче учеснике на концепт Long Life Learning. Идеја је да се окупе лидери са тржишта како би заједно улагали у бољу будућност. Пројекат се састоји од IT Forum-а, Start Up Forum-а, HR Forum-а и PR Forum-а. Сваки од пројеката бавиће се одређеним темама у саставу Future Leaders Forum-а. Пети дан пројекта резервисан је за Meet The Partners day.

Програм Future Leaders Forum-а:

Први дан (13.03.2013): Свечано отварање, Start Up Forum – има за циљ истицање значаја предузетништва у модерном пословању, као и окупљање лидера са нашег тржишта који се баве овом темом.

Други дан (14.03.2013): IT Forum – има за циљ окупљање лидера IТ света ради едукације и презентовања важности савремене технологије у информатичком добу, како за пословање тако и за персоналну примену.

Трећи дан (15.03.2013): PR Forum – представља процес управљања комуникацијом организације са њеном унутрашњом и спољашњом јавношћу у сврху постизања међусобног размевања, изградње друштвене одговорности и међусобних интереса.

Четврти дан (16.03.2013): HR Forum – представља управљање људима који индивидуално и тимски доприносе остварењу бизнис циљева организације и чији је циљ да укаже на то колико су данас активизам и перманентно усавршавање поред факултета важни.

Пети дан (Завршни дан 17.03.2013):

Meet the Partners day – организоваће се дискусија између представника компанија и делегата где ће компаније имати прилике да упознају студенте са својим начином пословања.

Све информације можете видети на сајту prijavise.org.rs

1961-aiesec-future-leaders-forum